Πολιτικη

Συνεργασία Περιφέρειας με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ και το ΠαΠελ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επιδιώκει να έχει συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας Τρίπολης της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου όσον αφορά σε ζητήματα αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Αυτό σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή (15/11) στην Τρίπολη με τους Γιάννη Κατσανδρέα και Θανάση Παπαδολιά, πρόεδρο και διευθυντή του ΙΝΕ Τρίπολης ΓΣΕΕ αντίστοιχα.

Συμφωνήθηκε, επίσης, να υπάρξει και νέα συνάντηση για μια πιο αναλυτική συζήτηση των θεμάτων στα οποία θα αναπτυχθεί η πιο πάνω συνεργασία.

Στην ίδια συνάντηση, εξ άλλου, έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το πόνημα “Αναπτυξιακές προοπτικές Περιφέρειας Πελοποννήσου”, συντάκτες του οποίου είναι οι πανεπιστημιακοί Παναγιώτης Λιαργκόβας, Θάνος Κρεμιάδης, Νικόλαος Αποστολόπουλος, Αθανάσιος Αναστασίου, Ζαχαρίας Δεμάτη, με τον περιφερειάρχη να εκφράζει ικανοποίηση για το γεγονός ότι οι απόψεις της Περιφέρειας ως προς το αναπτυξιακό συμπίπτουν με αυτές που περιγράφονται στην εν λόγω μελέτη.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.