Πολιτικη

Τρίπολη: "Φουλ" των Δημάρχων στο Πνευματικό (photos)

Συνεδρίαση κι εκλογές για την Ένωση Δήμων Πελοποννήσου.

Στην Τρίπολη μεταφέρθηκε, γι' άλλη μια φορά, το επίκεντρο της τοπικής πολιτικής ζωής, καθώς το πρωί της Δευτέρας, 18ης Νοεμβρίου 2019, διεξάγεται η πρώτη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ, της Ενώσεως Δήμων Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της, θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του οργάνου. Η διαδικασία αυτή, μ' αρκετούς υποψηφίους, αναμένεται να διεξαχθεί μεταξύ 12:00 και 14:00, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως πιθανότερος να επικρατήσει στις εκλογές για τη θέση του Προέδρου είναι ο κ. Δημήτρης Καμπόσος, Δήμαρχος Αργους- Μυκηνών.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Τζιούμης, προήδρευσε, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ενώ να σημειώσουμε πως η Π.Ε.Δ. έχει 125 μέλη.

Τέλος, αξιοσημείωτη η παρουσία του Δημάρχου Τρικκαίων (Τρικάλων) κ. Παπαστεργίου, ο οποίος πραγματοποιεί , ουσιαστικά, μια "προεκλογική" καμπάνια καθώς πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.