Πολιτικη

"Αποσύρθηκε" το Τεχνικό Πρόγραμμα από το Περιφερειακό!

"Μετά από αίτημα των επικεφαλής μειοψηφικών παρατάξεων", όπως δήλωσε πριν από λίγο ο κ. Νίκας.

Συνεχίζεται η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την 21η Νοεμβρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης. Η συνεδρίαση είχε διακοπεί χθες, λόγω παρέλευσης χρόνου.

Το βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης, που αφορούσε το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το έτος 2020, αποσύρθηκε και "μετατέθηκε" για την επόμενη συνεδρίαση του οργάνου- "Μέσα σε 8 με 10 ημέρες", όπως ανακοίνωσε ο κ. Νίκας.

Η "απόσυρση" ήταν αποτέλεσμα της αποδοχής από την Περιφερειακή Αρχή πρότασης εκ μέρους κάποιων εκ των επικεφαλής μειοψηφικών παρατάξεων. Ο κ. Νίκας, σε κάθε περίπτωση, απαντώντας σε τοποθέτηση του κ. Τατούλη- ο οποίος ζήτησε "αιτιολόγηση" για την "απόσυρση" καταρχάς-, δήλωσε πως, ούτως ή άλλως, τα Τεχνικά Προγράμματα καταρτίζονται μέσα σ' ένα "ασαφές" και "ρευστό" πλαίσιο, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την πολλαπλή αναπροσαρμογή τους.

Μετά την τοποθέτηση του κ. Πετράκου, ο οποίος ανέφερε τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος ζήτησε την "απόσυρση" του θέματος-, με την πρόταση της Περιφερειακής Αρχής τάχθηκε και η παράταξη του κ. Τατούλη.  

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.