Πολιτικη

Τρίπολη: "Ναι" σε όλα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στο Νέο Δημαρχείο.

Ιδιαίτερα σύντομη, χρονικά, ήταν η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, καθώς τα μέλη της, επί της ουσίας, αποφάσισαν θετικά για το σύνολο των θεμάτων. Μόνη "υποσημείωση" το γεγονός πως στο δέκατο έκτο θέμα της ημερήσιας διάταξης απείχε ο κ. Σμυρνιώτης.

Η αποχή αυτή οφειλόταν στο γεγονός πως ο κ. Σμυρνιώτης εμπλεκόταν προσωπικά στο θέμα, καθώς επρόκειτο για ορισμό δικηγόρου με σκοπό να εκπορσωπηθεί ο πρώην Δήμαρχος- και ο ίδιος ο Δήμος Τρίπολης, φυσικά- σε υπόθεση αγωγής σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Μάλιστα, ο κ. Σμυρνιώτης δήλωσε "ευτυχής" γιατί πρόκειται για την τελευταία αντίστοιχη υπόθεση που αφορά την περίοδο κατά την οποία ήταν Δήμαρχος.

Όπως τόνισε, χαρακτηριστικά: "Ήμουν κατηγορούμενος σε περίπου 30 υποθέσεις για τα σκουπίδια και όλες οι αποφάσεις ήταν αθωωτικές.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα επάνω στα οποία αποφάσισε θετικά η Οικονομική Επιτροπή.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.