Πολιτικη

Σμυρνιώτης: Δικαιωνόμαστε για τις "παιδικές χαρές"

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Σμυρνιώτης, σχολιάζει το ζήτημα που προέκυψε με τις παιδικές χαρές της Τρίπολης.

Μετά και τη σχετική συζήτηση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου η Δημοτική Αρχή πρότεινε την παύση λειτουργίας όλων των παιδικών χαρών στην ίδια την πόλη και την λήψη μέτρων προκειμένου οι τελευταίες να λάβουν τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις- προκειμένου να εναρμονιστούν με το νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας-, ο κ. Σμυρνιώτης επανέρχεται στο θέμα, δηλώνοντας πως η θέση της δικής του παράταξης- η οποία, ουσιαστικά, αρνείται το κλείσιμο όλων των παιδικών χαρών και "προκρίνει" τη διενέργεια εργασιών αποκατάστασης και βελτίωσης των υποδομών αυτών, με διαδοχικό "κλείσιμό" τους σύμφωνα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα- δικαιώνεται, μετά από δικαστική απόφαση.

Ειδικότερα, ο κ. Σμυρνιώτης ανέφερε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "περιθώριο" της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, πως υπήρξε αθωωτική απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για τον πρώην Αντιδήμαρχο, κ. Βρέντα, σχετικά με τη λειτουργία των παιδικών χαρών του Δήμου Τρίπολης- για τις οποίες ο κ. Βρέντας είχε την αρμοδιότητα.

Μετά απ' αυτή την εξέλιξη, ο κ. Σμυρνιώτης τονίζει πως δεν θα πρέπει να υφίσταται θέμα παύσης λειτουργίας για όλες τις παιδικές χαρές. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.