Πολιτικη

Περιφερειακό Συμβούλιο: "Μαζέψτε τον, θα φάει το ποτήρι στα μούτρα" (video)

"Μην εκνευρίζεστε, είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι..Μην συμβεί κάτι άσχημο εδώ". Παναγιώτης Νίκας, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Σε "ανύποπτο" χρόνο, σημειώθηκε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ διαφόρων παρευρισκομένων στην αίθουσα συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. Σε γενικές γραμμές, η συνεδρίαση της 2ας Δεκεμβρίου διαθέτει αρκετή ένταση, η οποία δεν "δικαιολογείται" από την σημασία των θεμάτων- κατά την άποψή μας-, αλλά οφείλεται σε διαχρονικές και ακόμη "προσωπικές" κόντρες μεταξύ πολιτικών  και όχι μόνο προσώπων.

Ενώ, λοιπόν, είχαμε, μέχρι κάποιο σημείο της συνεδρίασης, μόνο ανταλλαγές "λεκτικών φιλοφρονήσεων"- Ο κ. Σκαντζός με την κ. Νικολάκου ν' αλληλοκατηγορούνται για "φασισμό", τον κ. Τατούλη ν' αποκαλεί τον κ. Γόντικα "ψευταρά και κουτσαβάκι" και τον ίδιο τον κ. Γόντικα να καλεί μέλη της παράταξης του κ. Τατούλη να τον "μαζέψουν γιατί θα φάει το ποτήρι στα μούτρα"-, η κατάσταση γρήγορα έλαβε τέτοιες διαστάσεις που "ανάγκασε" τον Πρόεδρο, κ. Σκαντζό, να προχωρήσει σε πεντάλεπτη διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα..

Ήτοι, άλλη μια "ήσυχη" μέρα στο.."γραφείο" για τους Περιφερειακούς Συμβούλους Πλοποννήσου..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.