Πολιτικη

Τρίπολη: Στον.."πάγο" τα Χριστούγεννα!

Μπορεί ακόμη να μην έχουν σημειωθεί "πολικές θερμοκρασίες" στην Τρίπολη, αλλά οι εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μπήκαν στον.."πάγο"!

Ειδικότερα, ως θέμα προ ημερησίας διάταξης τέθηκε η αναμόρφωση του δημοτικού προϋπολογισμού για "λογαριασμό" των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, στο πλαίσιο του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019.

 

Ο κ. Τσιαμούλος ζήτησε ν' αποσυρθεί το θέμα, λόγω της μη έγκαιρης ενημέρωσής- κατά την άποψή του- των συμβούλων. Το σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εστάλη σήμερα, Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019.

 

Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως παρότι δεν επιθυμεί να έρχονται θέματα προ ημερησίας διατάξεως στο συμβούλιο, ποτέ δεν είχε φθάσει στο δημοτικό συμβούλιο τόσο νωρίς- σε τέτοια περίοδο-, αντίστοιχο θέμα.

 

Απαντώντας και στις αιτιάσεις του κ. Σμυρνιώτη, ο οποίος υποστήριξε πως το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και η σχετική μελέτη είναι "πρόχειρη", ο κ. Τζιούμης τόνισε πως ήταν απαραίτητο, προφανώς, να "κλείσουν" διάφοροι καλλιτέχνες για την εμφάνισή τους και μετά να φθάσει προς έγκριση η αντίστοιχη "οικονομοτεχνική" μελέτη.

 

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Δήμαρχος δήλωσε πως στο μέλλον ο σχετικός προγραμματισμός θα είναι έτοιμος νωρίτερα, ενώ στην προκείμενη περίπτωση, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην συζητηθεί σήμερα- Δευτέρα- το θέμα.

 

Αυτό, επί της ουσίας, σημαίνει πως η διεξαγωγή των εκδηλώσεων, οι οποίες επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 7 Δεκεμβρίου, θα τεθεί ως θέμα σε ειδική, έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου- πιθανώς την ερχόμενη Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019.

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.