Πολιτικη

Τζιούμης: Περισσότερες, καλύτερες και "φθηνότερες" εκδηλώσεις

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης, συνεπικουρούμενος από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κ. Καρούντζου, την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019.

"Αντικείμενο" οι εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, οι οποίες, όπως τόνισε ο κ. Τζιούμης, είναι περισσότερες, ποιοτικότερες και με μικρότερο κόστος για τους δημότες συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Εκτός από την αναλυτική παρουσίαση των εκδηλώσεων που έκανε η κ. Καρούντζου, ο κ. Δήμαρχος ανακοίνωσε πως πριν το τέλος του χρόνου θα γίνει δημόσιος απολογισμός των μέχρι τώρα πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Τρίπολης  ενώ, αμέσως μετά την εορταστική περίοδο, θα παρουσιαστεί το επιχειρησιακό σχέδιο "Τρίπολη 2021", το οποίο, ουσιαστικά θ' αποτελεί τον στρατηγικό σχεδιασμό της διοίκησης του Δήμου, με χρονικό "ορίζοντα" το 2023.

Επιπρόσθετα, ανακοινώθηκε από την κ. Καρούντζου πως, εν τέλει, θα πραγματοποιηθούν τρεις εκδηλώσεις σε δημοτικές ενότητες, καθώς, όπως είχε αναγνωρίσει σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο και ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είχε "παραλείψεις" όσον αφορά τα χωριά.

Τέλος, σχετικά με την εκδήλωση του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου αλλά και τη συναυλία που θ' ακολουθήσει- Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, 18:00, Πλατεία Πετρινού- και την πιθανότητα να υφίστανται αντίξοες καιρικές συνθήκες στην πόλη, ο κ. Τζιούμης δήλωσε πως, σε συνεργασία με την ομάδα παραγωγής του κ. Μουζουράκη, θα ληφθούν όλα τ' απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εκδηλώσεων αυτών. 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.