Πολιτικη

Aγανάκτηση Τατούλη για τη "διασπάθιση χρήματος"!

Κατάθεση επερώτηση από τη "Νέα Πελοπόννησο" σχετικά με ανακοίνωση της Περιφερειακής Αρχής για αμοιβές δικηγόρων.

"Μαύρη" σελίδα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και "συκοφαντική δυσφήμηση" χαρακτήρισε ο κ. Τατούλης σχετική ανακοίνωση της Περιφερειακής Αρχής η οποία αναφερόταν σε πληρωμές δικηγόρων κατά τη θητεία της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής.

Ο κ. Τατούλης ζήτησε να συζητηθεί το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο που διεξάγεται, δηλώνοντας, παράλληλα, πως "περιμένει να προσκομιστούν τα έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της Περιφερειακής Αρχής.

Στο "περιθώριο" του Συμβουλίου και σε σχετικό ζήτημα, ο κ. Τατούλης μας δήλωσε πως "Ακόμα κι αν ζητήσει συγγνώμη ο κ. Νίκας, δεν πρόκειται να την δεχτώ"- αναφερόμενος στο πόρισμα του οικονομικού ελέγχου στην Περιφέρεια το οποίο αναμένεται περί τα τέλη Ιανουαρίου και για το οποίο ο κ. Νίκας έχει, πλειστάκις, δηλώσει πως αν δεν αποδεικνύει καμία "διασπάθιση" ή και "κατάχρηση" δημοσίου χρήματος και, γενικά, κακή διαχείριση, θα "ζητήσει δημοσίως συγγνώμη" για όσα είχε πει προεκλογικώς.

Η συζήτηση της επερώτησης έγινε αποδεκτή από την πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου και θ' ακολουθήσει, μετά την ολοκλήρωση των τακτικών θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.