Πολιτικη

Συνάντηση Βαρουφάκη με κομματικά στελέχη της Αρκαδίας

Συναντήσεις του προέδρου της ΚΟ και γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη με κομματικά στελέχη.

Ο πρόεδρος της ΚΟ και γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου συμμετείχε στο οικονομικό φόρουμ του Δήμος της Σπάρτης σε συνεργασία με το International Chamberof Commerce με θέμα «Κοιτώντας μπροστά: Μπορούμε να ξεπεράσουμε το 4% σε ρυθμούς ανάπτυξης;». 

Στο πλαίσιο του οικονομικού forum που έλαβε χώρα στο Mystrαs Grand Palace στη Σπάρτη, ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25 κ.Γιάννης Βαρουφάκης παραχώρησε συνέντευξη τύπου, κατά την οποία αναφέρθηκε στα της οικονομίας,  στο σενάριο πρόωρων εκλογών, στον ΟΣΕ, αλλά και στη δεινή κατάσταση που έχει περιέλθει η τιμή του ελαιολάδου.

Την Κυριακή στις 12.30 μ.μ. ο κ. Βαρουφάκης θα συναντηθεί με το δήμαρχο της Σπάρτης, Πέτρο Δούκα και στη συνέχεια με εκπροσώπους των συλλόγων για την προστασία του ποταμού Ευρώτα αλλά και των Φίλων του Μουσείου Σπάρτης. Ακολούθως ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα έχει συνεργασία με κομματικά στελέχη των νομών Λακωνίας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας.

 

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.