Πολιτικη

Νίκας: "Το 2021 το τρένο στην Πελοπόννησο!" (video)

Το προτεινόμενο έργο αφορά στην άμεση αποκατάσταση του υπάρχοντος σιδηροδρομικού δικτύου στην Πελοπόννησο.

Ο κ. Νίκας ξεκίνησε λέγοντας "φέρνω το καλό νέο της επαναλειτουργία του τρένου στην Πελοπόννησο". Το 2021 θα ξεκινήσει η λειτουργία των σιδηροδρομικών γραμμών Κόρινθος - Τρίπολης και Άργους - Ναύπλιο, προϋπολογισμός του έργου 15.000.000 ευρώ, με φορέα υλοποιήσης τον ΟΣΕ. 

Σε δύο μήνες θα υπογραφεί το χρησιδάνειο και θα δώσουν στην Περιφέρεια την ανενεργή γραμμή από το Δερβένι μέχρι την Κόρινθο "πολύ σύντομα θα φύγουν αυτά τα άθλια βαγόνια που βρίσκονται στην είσοδο της Κορίνθου και υποβαθμίζουν την πόλη", τόνισε ο κ. Νίκας.

Διευκρίνισε ο Περιφερειάρχης τον ρόλο των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών και αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες τους "αυτοί είναι υπεύθυνοι όταν βαλτώνουν τα έργα, πρέπει να προσδιορίζουμε τον υπεύθυνο κάθε φορά".

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και δήλωσε πως επλήγη η Μεσσηνία με όλα αυτά που ειπώθηκαν από τον Πέτρο Τατούλη για τον κοριό στη Μεσσηνία, συγκεκριμένα ο κ. Νίκας είπε "είναι τραγωδία - κωμωδία αυτό που συμβαίνει με τον κοριό, έπληξε τον Νομό". 

 

Δείτε τις δηλώσεις.

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.