Πολιτικη

"κ. Σμυρνιώτη αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τα θέματα των λαϊκών αγορών"

H απάντηση του αντιδημάρχου, Αλέξανδρου Κανελλόπουλου, στην ανάρτηση του Γιάννη Σμυρνιώτη για τις λαϊκές αγορές του δήμου Τρίπολης

Η Δημοτική Αρχή, επικοινώνησε τηλεφωνικά εγκαίρως ως όφειλε,με κάθε έναν από τους παραγωγούς και εμπόρους των λαϊκών αγορών, προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στις λαϊκές αγορές το Σάββατο 4 Μαρτίου 2020.  

Παράλληλα, επικοινώνησε με το τμήμα εμπορίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου ήμασταν σε αναμονή για την νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης σχετικά με την επέκταση των λαϊκών αγορών. 

Σε κάθε περίπτωση μεριμνά μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και η δραστηριοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων εμπόρων και παραγωγών. 

Τέλος,διαβεβαιώνουμε πως η ενημέρωση των παραγωγών και εμπόρων έγινε εμπρόθεσμα και υπεύθυνα από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης. 

 Κανελλόπουλος Αλέξανδρος

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας

 

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.