Πολιτικη

winamp wmp real qt

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στον Δήμο Τρίπολης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα προληπτικών απολυμάνσεων του Δήμου μας.

Εντολή για την συνέχιση των συστηματικών και σχολαστικών προληπτικών απολυμάνσεων σε κτήρια, δημοτικές εγκαταστάσεις, κοινόχρηστους χώρους, αλλά και σε ευαίσθητες για το κοινωνικό σύνολο υποδομές έχει δώσει ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 ξεκίνησαν προληπτικές απολυμάνσεις σε όλα τα αγροτικά ιατρεία του Δήμου μας. Σήμερα συνεχίσαμε με την λαϊκή αγορά στου Μπασιάκου.

Η δράση θα συνεχιστεί με εντατικές και προληπτικές απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους δημοτικούς και μη (πλατείες, πεζόδρομους, λαϊκές αγορές, δημοτικά κτίρια κλπ) σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες είτε με εξειδικευμένα συνεργεία είτε με υπαλλήλους μας, συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις στην προσπάθεια να περιοριστεί η πανδημία του κορωνοϊού και να προστατευτεί η δημόσια υγεία.

Συνεχίζουμε την μάχη απέναντι στον αόρατο εχθρό.

Μένουμε σπίτι, διατηρούμε την ψυχραιμία μας και αισιοδοξούμε.

 

(Δελτίο Τύπου) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.