Πολιτικη

Οδυσσέας: Εξαπατήθηκαν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ

Η παρακολούθηση του πρώην Υπ. Άμυνας από τον πρώην Πρωθυπουργό θυμίζει ένα παρακράτος της δεξιάς που λειτουργούσε πολλά χρόνια πριν, τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Βασικά σημεία συνέντευξης του βουλευτή Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» (Δ. Οικονόμου – Μ. Αναστασοπούλου):

Πολλοί πήραν το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν πήραν τις ιδέες και τις δημοκρατικές αξίες και αρχές της παράταξης. Αναφέρομαι σε όσους πήγαν σε άλλα κόμματα για την καρέκλα και μόνο.

Εμείς πιστεύουμε ότι οποιοδήποτε θέμα τίθεται είτε για δικαστικό, είτε για πολιτικό πρόσωπο ότι πρέπει να διερευνηθεί. 

Το βασικό ερώτημα είναι αν υπάρχει παρακράτος αν δηλαδή χρησιμοποιούνται δομές του κράτους με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που πρέπει. Αυτό είναι το βασικό ζήτημα και αποτελεί θέμα δημοκρατίας

Κι εδώ έχω να αναφέρω τρία γεγονότα:

Ότι έκανε μια καταγγελία ο Γ. Παπακωνσταντίνου στο βιβλίο του και αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε «να δώσει» το Βενιζέλο προκειμένου να αθωωθεί.

Δεύτερον, έχω δει τον κ. Τζανακόπουλο να πηγαίνει στην κα Ξένη Δημητρίου λίγο πριν τη Novartis για να μιλήσει και τρίτον διάβασα προχθές ότι ο Πρωθυπουργός ήξερε και γνώριζε καλά ότι παρακολουθούσαν τον Υπ. Εθνικής Άμυνας.

Προκύπτει λοιπόν το ερώτημα ότι αν ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε παρακρατικά τον Υπ. Άμυνας, υπήρχαν κι άλλοι υπουργοί τους οποίους παρακολουθούσε; 

Ή ακόμη και πολιτικούς του αντιπάλους; Κι εδώ λοιπόν τίθεται θέμα δικαιοσύνης και καταλαβαίνουμε ότι λειτουργεί ένα παρακράτος που θυμίζει παρακράτος της δεξιάς πριν από πολλά χρόνια.

Απευθύνομαι στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και θέλω να ξέρουν ότι τους εξαπάτησαν, ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία, με τους θεσμούς και τους καλώ να πορευτούν μαζί μας, με το ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.