Πολιτικη

Θεοδωρικάκος: Όχι σε πρόωρες εκλογές

Να απολογηθεί, για όσα αποκαλύπτονται στα μέσα ενημέρωσης, για τη δραστηριότητα του κ. Παππά, κάλεσε τον κ. Τσίπρα, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκο.

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθύτατα εκτεθειμένοι όλη αυτή την περίοδο γιατί αποκαλύπτεται ότι εκτός από ψέματα, εκτός από διχασμό, εκτός από άκρατο λαϊκισμό οργάνωσαν και ένα απίστευτο παρακράτος για να ελέγξουν και τα μέσα ενημέρωσης. Λοιπόν για να τελειώνει αυτή η ιστορία: ο κ. Καλογρίτσας κι εγώ δεν είμαστε συνεταίροι, όπως γράφει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ψευδές και θα πρέπει να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από ψέματα και από προσχήματα», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να απολογηθεί στον ελληνικό λαό για το αν γνώριζε ή δεν γνώριζε τις δραστηριότητες του «δεξιού του χεριού» και υπουργού Επικρατείας. Η κουβέντα που έχει πει σήμερα στο «Έθνος της Κυριακής» ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι δεν είναι παιδονόμος, στερείται στοιχειώδους υπευθυνότητας. Παιδάκι ήταν το «δεξί του χέρι» και δεν γνώριζε το τι έκανε και τι οργάνωνε στο παρασκήνιο; Επειδή η Ελλάδα είναι πολύ μικρός τόπος και γνωριζόμαστε όλοι, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε τις παρασκηνιακές δραστηριότητες του κ. Παππά, οι οποίες συνιστούν ένα παρακράτος για  το οποίο, προφανέστατα, και η ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να ασχοληθεί πάρα πολύ σοβαρά».

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.