Πολιτικη

Πέτσας: Ο κορωνοϊός δεν έφυγε, είναι εδώ

Σε εφαρμογή πρωτοποριακό σχέδιο εκτεταμένων ελέγχων και ιχνηλάτησης

«Ακούσαμε τις απόψεις των ειδικών. Πήραμε έγκαιρα αποφάσεις και πειθαρχήσαμε στα σκληρά αλλά απολύτως αναγκαία μέτρα που πήρε ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Και το κάναμε αυτό για πολύ καιρό. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια του lockdown τον Μάρτιο και τον Απρίλιο αλλά και μετά την άρση του στις 4 Μαΐου 2020. Κάναμε την Ελλάδα, όλοι μαζί, χώρα πρότυπο διεθνώς στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Και από τις 15 Ιουνίου και μετά ανοίξαμε σταδιακά τις πύλες της χώρας μας στον κόσμο. Γιατί είμαστε μία ανοιχτή κοινωνία με φιλόξενους ανθρώπους αλλά και μία χώρα που πέρυσι είχε 18 δισεκατομμύρια ευρώ άμεσες εισπράξεις από τον τουρισμό», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.