Πολιτικη

Στις 12:00 οι ανακοινώσεις του ανασχηματισμού

Τί αλλάζει, ποιοι αναβαθμίζονται;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Στέλιος Πέτσας θα ανακοινώσει στις 12:00 από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, τις λειτουργικές βελτιώσεις στο κυβερνητικό σχήμα.

Η ώρα για τον ανασχηματισμό φαίνεται ότι έφτασε. Σημείο «κλειδί» για την επιλογή των προσώπων το Ταμείο Ανάκαμψης, ποιες αλλαγές αναμένονται. Από τα μέσα Ιουνίου και την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ, όπου ο ίδιος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αλλαγών στην κυβέρνηση, ο «συναγερμός» για τον επικείμενο ανασχηματισμό ήχησε για τα καλά.

Το απόγευμα της Δευτέρας, όμως, φαίνεται ότι ξεκίνησε να γίνεται πράξη, με τον πρωθυπουργό μετά τα ...απαραίτητα τηλεφωνήματα να καταλήγει στις αλλαγές που θα προχωρήσει στο κυβερνητικό σχήμα, με την ανακοίνωσή τους να αναμένεται για το μεσημέρι της Τρίτης, εκτός απροόπτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.