Εκλογες 2019

ΑΡΚΑΔΙΑ: Οι πρώτοι υποψήφιοι της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας"

Τους πρώτους 8 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του ανακοινώνει ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της Πελοποννησιακής Συμμαχίας κ. Γιάννης Μπουντρούκας.

Πρόκειται για υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους από την Αρκαδία, την Κορινθία και τη Λακωνία οι οποίοι θα δώσουν τη "μάχη" του σταυρού στις Περιφερειακές Ενότητες που ανήκουν. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιάννης Μπουντρούκας τους ευχαριστεί όλους για την απόφασή τους να "συστρατευτούν" στη μεγάλη προσπάθεια για την αλλαγή που επιβάλλεται να γίνει στην Περιφέρεια προκειμένου η Πελοποννήσος να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και τους εύχεται ολόθερμα καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Πελοποννησιακή Συμμαχία του Γιάννη Μπουντρούκα είναι οι εξής: 

ΓΚΙΛΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Φαρμακοποιός από τα Αθίκια Κορινθίας

 

ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Από το Κιάτο Κορινθίας. Εργοδηγός στον ΟΣΕ και Πρόεδρος του σωματείου Σύνδεσμος Σιδηροδρόμων Πελοποννήσου

 

ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ

Από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Εργάζεται στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και είναι Πρόεδρος των εργαζομένων

 

ΚΟΥΦΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

Από Βασσαρά Λακωνίας. Κατοικεί στη Σπάρτη. Εκπαιδευτικός (Δάσκαλος & Θεολόγος). Διατέλεσε Σχολικός Σύμβουλος και Διοικητής Νοσοκομείων.

 

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Συνταξιούχος αστυνομικός και συγγραφέας από το Βλαχιώτη Λακωνίας

 

ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Φυσικός από τη Δαιμονιά Λακωνίας. Υπηρετεί στο Γυμνάσιο Μολάων

 

ΑΔΑΜΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Από το Άστρος Κυνουρίας. Συνταξιούχος Νοσηλεύτρια. Ήταν υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη στις εκλογές του 2015

 

ΤΡΑΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 

Λογίστρια από τον Τυρό Αρκαδίας με πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση. Σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

 

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Ιωάννης Μπουντρούκας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.