Εκλογες 2019

Λαϊκή Συσπείρωση: Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην Αρκαδία

Τους έξι πρώτους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για την Αρκαδίας, ανακοίνωσε η Λαϊκή Συσπείρωση. 

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου: 

Πλατιά χαμόγελα, παχιά λόγια, απατηλές υποσχέσεις, που πολλές από αυτές είναι απλά χοντροκομμένες επαναλήψεις του 2014 και συζητήσεις γύρω από «έργα» που έγιναν ή που «θα γίνουν»... Τα παραπάνω κυριαρχούν στις τοποθετήσεις των υποψηφίων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ  για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές. Συνδετικός κρίκος όλων των παρεμβάσεών τους είναι η θωράκιση της «ανάπτυξης», δηλαδή της καπιταλιστικής κερδοφορίας, που δήθεν θα φέρει και την «αναβάθμιση» της ζωής των κατοίκων.

Εμείς δεν ήμαστε τα «καλά παιδιά» που θα υπηρετούμε τα συμφέροντα των λίγων. Ήμασταν και θα είμαστε απέναντι σε κάθε αντιδραστική πολιτική, σε ΕΕ, σε κυβερνήσεις, σε περιφερειακή αρχή, ήμαστε σε «άλλο μήκος κύματος», στην «άλλη όχθη». 

Διαλέξαμε μετερίζι, είμαστε μαζί με τους εργαζόμενους, με τους επαγγελματίες, με τους αυτοαπασχολούμενους που καταστρέφονται από τους μεγάλους καρχαρίες του κεφαλαίου, με τους αγρότες που ξεκληρίζονται. Στηρίζουμε ποικιλότροπα και καθημερινά τον αγώνα τους για επιβίωση, για μια ζωή αντίστοιχη της εποχής μας.

Το δίλημμα για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές για το λαό είναι το «τι δήμαρχο θέλει; τι περιφερειάρχη»; «Υπηρέτη κυβερνήσεων και επιχειρηματικών συμφερόντων ή υπηρέτη του λαού, της καθημερινότητάς του, των δυσκολιών του, που οργανώνει, που πιέζει, που μπαίνει μπροστά, που αποσπά μέτρα, καλυτερεύει επιμέρους πλευρές της ζωής του, του δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να τα βάλουμε με τους δυνατούς...».

Σήμερα παρουσιάζουμε τους έξι πρώτους υποψήφιους στην Αρκαδία.

Είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές.

Εχουν δώσει εξετάσεις και πέτυχαν.

Είναι οι:

  • Αδάμης Τάκης - Οικοδόμος Δημοτικός Σύμβουλος Βόρειας Κυνουρίας
  • Βεργέτης Ηλίας - Εργαζόμενος στα ορυχεία στη ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη
  • Λαμπρόπουλος Παναγιώτης - συνταξιούχος της ΔΕΗ Δημοτικός Σύμβουλος Μεγαλόπολης
  • Μπρούσκαρης Μανώλης - Λογιστής
  • Νικολάου Δημήτρης - Καθηγητής Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης
  • Πανούση Παναγιώτα - Μηχανολόγος Μηχανικός Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.