Εκλογες 2019

Η Μαρία Σιολέ υποψήφια με τον Σμυρνιώτη

Η Μαρία Σιολέ είναι μια ακόμα νέα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού " Νέα Τρίπολη" για τις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Δελτίο Τύπου της Παράταξης "Νέα Τρίπολη":

"Η Μαρία με καταγωγή από το Αρτεμίσιο Μαντινείας γεννήθηκε στην Τρίπολη. 

Μέλος πολύτεκνης οικογένειας, ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Τρίπολη και στη συνέχεια φοίτησε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), με ειδίκευση στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς χορούς. 

Διευρύνοντας τις σπουδές της πιστοποιήθηκε ως Zumba Instructor, καθώς και Mat Pilates instructor. Παράλληλα, παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων Ελληνικών Παραδοσιακών χορών καθώς και χορογραφίας και αυτοσχεδιαστικής σύνθεσης και συνεχώς ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις γύρω από το χορό.

Μιλάει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Είναι μητέρα μιας κόρης της Άννας 8 ετών.

Εργάστηκε ως γυμνάστρια στο Ναυτικό Όμιλο Πατρών (Ν.Ο.Π.) και στην Ε.A. Πατρών ενώ σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια χορού σε συλλόγους της Αχαΐας και της Αρκαδίας.

Είναι υπεύθυνη προπονήτρια / χορογράφος στη χορευτική ομάδα του τμήματος μπάσκετ του ΠΡΟΜΗΘΕΑ που αγωνίζεται στη Basketlegue και στο Eurocup.

Μέλος, από το 2005, της Χορολογικής Εταιρίας και του Πανελληνίου συλλόγου καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στον Παραδοσιακό χορό με συνεχείς διοργανώσεις Σεμιναρίων, Ημερίδων, παραδοσιακών εκδηλώσεων, τιμητικά αφιερώματα και απονομές  βραβείων σε διακεκριμένους Έλληνες για την προσφορά τους στην Ελληνική Παράδοση. (Χορός , τραγούδι, πολιτιστική κληρονομιά). 

Οι γνώσεις, η εμπειρία  και η μέχρι σήμερα δραστηριότητα της Μαρίας σε αντικείμενα υψηλής προτεραιότητας στη λειτουργία ενός σύγχρονου Αυτοδιοικητικού Οργανισμού την καθιστούν πολύτιμη συνεργάτιδα στη νέα μας προσπάθεια για να πάμε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Μαρία, καλή επιτυχία".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.