Εκλογες 2019

Yποψήφιοι Λαϊκής Συσπείρωσης στην Βόρεια Κυνουρία

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βασίλης Τετώρος παρουσιάζει τους πρώτους υποψήφιους της παράταξης.

Κριτήριο για την ψήφο των εργατών, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων και γενικά των λαϊκών οικογενειών δεν πρέπει να είναι τα πρόσωπα αλλά η πολιτική που στηρίζουν και η στάση που κρατούν απέναντι στα λαϊκά προβλήματα.

Στόχος των άλλων παρατάξεων είναι  να παρουσιάσουν τους υποψηφίους τους ως ανεξάρτητους ή υπεράνω κομμάτων ζητώντας να παραβλεφθεί  το πλούσιο πολιτικό βιογραφικό τους. «Ανεξάρτητοι» που στο παρασκήνιο οργιάζουν προκειμένου να εξασφαλίσουν την στήριξη του ενός ή του άλλου κόμματος και αβίαστες μετακινήσεις από τον ένα χώρο στον άλλο, που αποδεικνύουν περίτρανα πως κανένα ρόλο δεν παίζει ο χώρος, αφού, όπου και αν βρίσκονται, τα ίδια συμφέροντα εξυπηρετούν.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης απαρτίζεται από ανθρώπους που είναι ταγμένοι στον αγώνα υπέρ των συμφερόντων των λαϊκών οικογενειών, σε όποια γωνιά του δήμου και αν βρίσκονται,  και ενάντια στο ξεπούλημα του τόπου στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, στα έργα βιτρίνας και στο ξεζούμισμα των μικρών και αδύναμων λαϊκών στρωμάτων.

Καλούμε τους εργάτες, τους αγρότες και κτηνοτρόφους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, τις ασθενέστερες οικονομικά οικογένειες να στηρίξουν  ενωμένοι το ψηφοδέλτιό μας για μια δυναμική αντεπίθεση που θα απαγορεύει στην όποια δημοτική αρχή  να φέρνει νέα βάρη στις πλάτες μας.  Να δώσουν την ψήφο τους στη Λαϊκή Συσπείρωση και να συμμετέχουν ενεργά  μετά τις εκλογές στον αγώνα της για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, δικαίωμα σε μόνιμη και σταθερή δουλειά με αξιοπρεπή μισθό, δικαίωμα σε δημόσια και δωρεάν Παιδεία, Υγεία και Πρόνοια.

Υποψήφιοι στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Αδάμη Ελένη, άνεργη

Αρφάνης Γιώργος, ιδιωτ. υπάλληλος

Δημητρίου Ρίκη, ιδιωτ. υπάλληλος

Καλούδης Σωτήρης, αγρότης

Κόκκωνας Νίκος, εργαζόμενος στο Νοσοκομείο “ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ”

Κοντογιάννης Γιάννης, δικηγόρος

Κούκλης Τάκης, άνεργος

Κουνουγέρη Παναγιώτα, δικηγόρος

Κουρμπέλη Ελένη, καθηγήτρια

Κουρμπέλης Πέτρος, συνταξιούχος δάσκαλος

Ρούνης Θοδωρής, έμπορος

Ρούνης Γιώργος, γεωπόνος

Ταμπάκης Τάκης, κτηνοτρόφος

Τσουγκριάνη Μαρία, συνταξιούχος

Χαρμπαλής Στέλιος, ιδιωτ. Υπάλληλος

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Βασίλης Τετώρος

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.