Εκλογες 2019

Ο Βασίλης Κατσίρης υποψήφιος με τον Σμυρνιώτη

Άλλη μία υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Νέα Τρίπολη", ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης.

Ο Βασίλης Ιωάν. Κατσίρης είναι ένας ακόμα νέος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιό μας των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου του 2019.

Γεννήθηκε στο Ελαιοχώρι Κορυθίου όπου και τέλειωσε το Δημοτικό Σχολείο. 

Φοίτησε τα σχολεία της  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τρίπολη και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Ηλεκτρονικός και Μηχανικός Αεροσκαφών. 

Έχει δύο γιούς που σπουδάζουν στο Βόλο, στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στις σχολές Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και Μηχανολόγων Μηχανικών αντίστοιχα.

Ζει στην Τρίπολη όπου εργάζεται ως Ηλεκτρονικός στην 124η  Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Έχει κατ’ επανάληψη εκλεγεί μέλος τόσο του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων της Πολεμικής Αεροπορίας όπου διετέλεσε και Γραμματέας Περιφέρειας όσο και του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Οι γνώσεις και η εμπειρία του Βασίλη τον καθιστούν πολύτιμο συνεργάτη  στην προσπάθειά να πάμε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Βασίλη, καλή επιτυχία.

 

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.