Εκλογες 2019

Νέοι υποψήφιοι με τον Γιάννη Σμυρνιώτη

Δύο ακόμη υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη", Γιάννης Σμυρνιώτης, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 έχουμε μαζί μας, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στην Δημοτική Ενότητα Λεβιδίου, ένα νέο άνθρωπο, το Γιάννη Παρασκευόπουλο.

Ο Γιάννης γεννήθηκε στο Λεβίδι όπου και τελείωσε το Λύκειο. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός γιού. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Λεβίδι και ασχολείται με εμπόριο καυσίμων, υδραυλικών ειδών και χρωμάτων.

Γιάννη, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις με τη συμμετοχή σου και πάλι ψηφοδέλτιό μας, ουσιαστικά και αποφασιστικά, σε ένα καλύτερο αύριο ολόκληρου του Δήμου Τρίπολης

Με τελικό στόχο να πάμε, όλοι μαζί, το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

 

Ο Αριστοτέλης Κανελλόπουλος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Φαλάνθου, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019.

Ο Τέλης γεννήθηκε στην Πιάνα όπου και τέλειωσε το Δημοτικό.Στη συνέχεια φοίτησε στην Τρίπολη στο Γυμνάσιο και στο τμήμα Ηλεκτρολόγων της Μέσης Τεχνικής Σχολής.

Εργάστηκε στον iδιωτικό τομέα και πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε. Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Σιακωτού από τη Σκοπή και έχουν δυο παιδιά τη

Μαργαρίτα και τον Κωνσταντίνο..

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Φαλάνθου από το 1999 έως και το 2010, Αντιδήμαρχος Φαλάνθου (2006 και 2008) και μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Τρίπολης (2011- 2014).

Τέλη, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις και πάλι με τη συμμετοχή σου στο ψηφοδέλτιό μας, ουσιαστικά και αποφασιστικά, σε ένα καλύτερο αύριο ολόκληρου του Δήμου Τρίπολης

Με τελικό στόχο να πάμε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.