Εκλογες 2019

"Πρέπει ν' αλλάξουν τα πάντα στον Δήμο Τρίπολης" (video)

Συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνου Κατσαφάνα, στον arcadia 93.8, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019.

Ο επικεφαλής της παράταξης "Ανασυγκρότηση για το Δήμο Τρίπολης" περιέγραψε τις βασικές αρχές που πιστεύει πως πρέπει να εφαρμοστούν για να λειτουργήσει ο Δήμος Τρίπολης ως "μοχλός παραγωγικής ανασυγκρότησης", στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" και το δημοσιογράφο Γιώργο Ηλιόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κατσαφάνας δήλωσε πως οι υπάλληλοι του Δήμου θα πρέπει να αξιοποιηθούν καλύτερα, τους χαρακτήρισε δε ως "καρδιά" του φορέα. Προσέθεσε, μάλιστα, πως οι αιρετοί άρχοντες συχνά δημιουργούν σύγχυση ως προς τη λειτουργία των υπηρεσιών, όταν επεμβαίνουν, χρησιμοποιώντας "σκανδαλωδώς" την εξουσία τους.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο Δήμαρχο, η "φιλοσοφία" διοίκησης και λειτουργίας του Δήμου θα πρέπει να βασίζεται σε έννοιες και πρακτικές όπως ο "συμμετοχικός προγραμματισμός", η "λογοδοσία" και η πάταξη της γραφειοκρατίας.

Μάλιστα, ο κ. Κατσαφάνας περιέγραψε την προσπάθεια που είχε γίνει στον πάλαι ποτέ Δήμο Σκιρίτιδας-του οποίου ήταν Δήμαρχος- προκειμένου να δημιουργηθεί το πρώτο "Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών" και τη συνεργασία του με τον τότε Υπουργό, κ. Σταύρο Μπένο.

Τέλος, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει, σύμφωνα με το πρόγραμμά της, η παράταξη "Ανασυγκρότηση για το Δήμο Τρίπολης" στην ενίσχυση των τοπικών κοινοτήτων αλλά και της πρωτογενούς παραγωγής, μέσω και της δημιουργίας ενός φορέα αρωγής προς τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον, νευραλγικής σημασίας για την Τρίπολη, τομέα, καθώς, αυτή τη στιγμή, διαπιστώνεται μεν αύξηση των αγροτικών εκτάσεων αλλά μείωση της αγροτικής παραγωγής.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κατσαφάνα εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.