Εκλογες 2019

Υποψήφιος με τον Σμυρνιώτη ο Ανδρέας Αυδής (photos)

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 έχουμε μαζί μας, εκ νέου υποψήφιο στην Δημοτική Ενότητα Κορυθίου, τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Αυδή.

Ο Ανδρέας γεννήθηκε στο Ζευγολατιό, είναι παντρεμένος με την Βασιλική Τράκα από το Παρόρι και έχουν τρεις κόρες και ένα γιό.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά τόσο στην Τρίπολη όπου διατηρεί φανοποιείο αυτοκινήτων όσο και το Ζευγολατιό όπου έχει Οινοποιείο καθώς και Αμπελώνες της

ποικιλίας μοσχοφίλερου.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Κορυθίου και το 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξής μας στην Εκλογική Περιφέρεια Κορυθίου.

Ανδρέα, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου να συμβάλεις με τη συμμετοχή σου και πάλι στο ψηφοδέλτιό μας, ουσιαστικά και αποφασιστικά, σε ένα καλύτερο αύριο ολόκληρου του Δήμου Τρίπολης

Με τελικό στόχο να πάμε, όλοι μαζί, το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.