Εκλογες 2019

Η νέα τετράδα υποψηφίων του Κώστα Τζιούμη (photos)

Παρουσίαση τεσσάρων ακόμα υποψηφίων του συνδυασμού "Τρίπολη Αύριο" με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη.

"Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο, ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας -της Τρίπολης και των χωριών- και το ποιοι ευθύνονται γι'αυτήν... θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό "Τρίπολη αύριο "με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη, ο οποίος:

Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα

Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς

Δεν "χρωστάει"σε κανέναν,"χρωστάει"στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον,ένα καλύτερο περιβάλλον...

Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που...τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας,την ανικανότητα,την οπισθοδρόμηση,την ουσιαστική διάλυση Δομών(ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.),την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες,τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια,την "οικογενειακή" διαχείριση δημοτικών υποθέσεων...καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά,από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα...Ώρα για αλλαγή σελίδας,για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,για την "Τρίπολη αύριο"...

Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό,επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο,αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό,ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας,ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Εμείς μπορούμε!"

 

Είμαι ο Γεώργιος Λαγός,γεννήθηκα το 1959 στην Τρίπολη, πατέρας μου ήταν ο Λαγός Αθανάσιος αυτοκινητιστής (ΤΑΧΙ) και μητέρα μου η Δήμητρα από το Λευκοχώρι Γορτυνίας.

Είμαι παντρεμένος με την Παπαγιάννη – Λαγού Αρετή (υπάλληλο ΙΚΑ) και έχομε δύο παιδιά, τον Σάκη Λαγό (Απόφοιτος Πολυτεχνείου- Επιχειρηματίας) και την Δήμητρα Λαγού (Απόφοιτη ΑΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων). Σπούδασα Φυσιοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη και το 1984 διορίστηκα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης όπου υπηρετώ έως σήμερα ως  Φυσικοθεραπευτής. Κατέχω με την κόρη του ιδιωτικό εργαστήριο Φυσικοθεραπείας που έχει εξυπηρετηθεί όλη η Τρίπολη.

Έχω διατελέσει:

1. Αντιδήμαρχος Τρίπολης

2. Δημαρχεύων

3. Πρόεδρος ΚΑΠΗ

4. Πρόεδρος ΔΑΚ

5. Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού

6. Πρόεδρος Σκοπευτηρίου

7. Δημοτικός σύμβουλος 12 χρόνια

8. Πρόεδρος της ιστορικής ομάδας του Παναρκαδικού.

 

Είμαι η Βασιλική Γεώργου του Γεωργίου και της Δήμητρας. Γεννήθηκα στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1979. Το 1996 αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Τρίπολης, με ειδικότητα Βρεφοκόμος και Παιδοκόμος.

 

Παράλληλα με την εκπαίδευσή μου στα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, το ενδιαφέρον μου κέντρισε ο τομέας της Ψυχολογίας και παρακολούθησα κύκλο σεμιναρίων στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ευδόκιμος. Αντικείμενο των σεμιναρίων ήταν η Παιδαγωγική και Παιδοψυχολογία.

Επί σειρά ετών εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα στην πόλη μας. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τις αγροτικές καλλιέργειες.

Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Καλογερόπουλο, ο οποίος διατηρεί φανοποιείο- βαφείο αυτοκινήτων και επιπλέον ασχολείται με τις ασφάλειες αυτοκινήτων.

 

Είμαι ο Ηλίας Χαλκιάς.

Γεννήθηκα στη Νέα Χώρα του  Καστρίου  Κυνουρίας  και είμαι  το έκτο από τα επτά παιδιά αγροτικής  οικογένειας.  Είμαι έγγαμος με την Ασπασία Παρασκευουλάκου, πρ. εκπαιδευτικό και έχουμε δύο τέκνα, τον Παναγιώτη, στέλεχος ιδιωτικών επιχειρήσεων,  και την Αθανάσιο, Δικηγόρο Τρίπολης. Απ’ αυτούς  έχουμε τη χαρά τεσσάρων εγγονιών (Ασπασία, Λυδία, Ηλίας και Ευδοκία).

Αποφοίτησα από το Γυμνάσιο Καστρίου και σπούδασα Κλασική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησα  ως  καθηγητής Φιλολογίας σε σχολεία της   Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Αρκαδίας και κυρίως της Τρίπολης.  Υπήρξα ο πρώτος Διευθυντής και οργανωτής του  Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (ΕΠΛ) και νυν  4ου Γενικού  Λυκείου Τρίπολης και  Διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης. Συμμετείχα ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα της Βθμιας  Εκπ/σης μέσα από τις γραμμές της ΠΑΣΚ Αρκαδίας και χρημάτισα Γραμματέας και  Ταμίας  του ΔΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας. Εκλέχτηκα  Τακτικό  αιρετό μέλος  και  επίσης  Γραμματέας του Περιφερειακού Υπηρεσιακόού Συμβουλίου  Δευτ/θμιας Εκπ/σης (ΠΥΣΔΕ) Αρκαδίας. Εκπροσώπησα την ΕΛΜΕ Αρκαδίας στο Α΄ Εκπαιδευτικό Συνέδριο (1980) και στο 6ο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπ/σης (ΟΛΜΕ). Φοίτησα σ τη Σχολή Επιμόρφωσης Λειτουργών Μέσης Εκπ/σης  (ΣΕΛΜΕ) Αρκαδίας και συμμετείχα ενεργά στις επιμορφωτικές διαδικασίες του Κλάδου. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος, ενεργό μέλος  και επί πολλά  έτη Πρόεδρος  του Συνδέσμου Φιλολόγων Αρκαδίας.  

Εντάχθηκα  στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ), συμμετείχα ενεργά στις  πολιτικές και εκλογικές  διεργασίες και υπήρξα ο πρώτος αιρετός από τη βάση Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας. Εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης στις εκλογές του  2006 με  Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Κοτσιάνη.  Χρημάτισα Πρόεδρος του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης την περίοδο 2006-2010, στη διάρκεια της οποίας το Δ.Σ. υποστήριξε πλήθος πολιτιστικών δράσεων  και συνεργάστηκε με πρόσωπα και φορείς  πολιτισμού στην πραγματοποίησή τους. Χρημάτισα Αντιδήμαρχος  του Δήμου Τρίπολης για το έτος 2009 και σημειώνω ενδεικτικά την επιτυχή διοργάνωση των εορτασμών της Αποκριάς, του Πάσχα και της Άλωσης της Τριπολιτσάς  κατά το έτος αυτό. Σημειώνω επίσης την καταλογογράφηση  και ψηφιοποίηση των αρχείων του Μεγάλου Ευεργέτη του Δήμου Τρίπολης Μίμη Αθανασιάδη.

Είμαι ενεργό μέλος του Φιλοτεχνικού  Ομίλου Τρίπολης, της Βυζαντινής Χορωδίας του Ι. Ν. Αγίου Τρύφωνος και  συνεπής θιασώτης των φορέων τέχνης και πολιτισμού, που διακονούν την πόλη της Τρίπολης και  ευρύτερα την περιφέρεια του Δήμου Τρίπολης.

 

Είμαι ο Σπύρος Κόκκορης, γεννήθηκα στις Αραχαμίτες Αρκαδίας το 1961.

Είμαι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρετώ στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, έχοντας πλέον των 35 ετών προσφορά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Έχω διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος τέως Δήμου Βαλτετσίου,καθώς επίσης Πρόεδρος ΚΑΠΗ και Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών τέως Δήμου Βαλτετσίου.

Είμαι παντρεμένος με τη δασκάλα Μπρέντα Αλίκη και έχουμε δυο παιδιά Πολιτικούς Μηχανικούς Ε.Μ.Π.  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.