Εκλογες 2019

"Πάμε να "αναστήσουμε" τον Δήμο Τρίπολης!" (video, photos)

Το Σάββατο 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της παράταξης "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα", με επικεφαλής τον κ. Νικόλαο Τσιαμούλο.

Με θετική ενέργεια, νεανικό κλίμα και διάθεση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, κ. Νικόλαου Τσιαμούλου, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο πρώην Νομάρχης Αρκαδίας κ. Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Αντιπεριφερειαρχής Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος και ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημοσθένης Σωτηρόπουλος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Τσιαμούλος ευχαρίστησε τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του και αναφέρθηκε στον στόχο που έχουν ως παράταξη να "αναστήσουν" το δήμο και να "Αλλάξουν τα Δεδομένα".

Ο κ. Τσιαμούλος αναφερόμενος στην παράταξη του κ. Τζιούμη, αφού τόνισε πως "δεν είναι τίποτε το καινούργιο, αλλά παλιό και φθαρμένο",  αναφέρθηκε σε "υποψηφίους υπόδικους" και στη "στήριξη" που είχε προσφέρει το 2014 η "Τρίπολη Αύριο" στη νυν δημοτική αρχή. Η τελευταία αυτή δεν "ξέφυγε" από τα "βέλη" του κ. Τσιαμούλου, ο οποίος την χαρακτήρισε  "λιποβαρή".

Πολύ σίγουρος δήλωσε επίσης για την ομάδα του λέγοντας χαρακτηριστικά: "Έχουμε και είμαστε ομάδα της νίκης! Εγκαινιάζουμε το μέλλον της Τρίπολης! Πάμε γερά, πάμε δυνατά γιατί μπορούμε καλύτερα!"

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.