Εκλογες 2019

O Mαρκόπουλος υποψήφιος με τον Τσιαμούλο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιώργου Μαρκόπουλου με τον συνδυασμό "Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα"!

Ονομάζομαι Γιώργος Μαρκόπουλος του Νικολάου και έχω καταγωγή από τις Δαβιές της Δημοτικής Ενότητας Φαλάνθου. Είμαι παντρεμένος με την Πέπη Ψιμάρνη, έχουμε δύο παιδιά τα οποία είναι φοιτητές και μένουμε μόνιμα στην Τρίπολη. Είμαι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάζομαι στη θέση του Γενικού Διευθυντή στον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας. Έχω διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Φαλάνθου στο διάστημα 2006 – 2010 και είμαι Πρόεδρος Τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης. 

Θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα με την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» γιατί γνωρίζω από παλιά τον Νίκο, έχω παρακολουθήσει την πορεία του και ξέρω ότι με μεγάλη αφοσίωση ασχολείται με τα κοινά και εργάζεται για το καλό της πόλη μας. Τον θεωρώ ικανό με τις πρωτοπόρες ιδέες του να ανταπεξέλθει στην μεγάλη πρόκληση της αναγέννησης του Δήμου Τρίπολης. Θα προσπαθήσω μέσω της συνεργασίας μας να βοηθήσω, προτείνοντας λύσεις για την ανάπτυξη του Αγροτικού τομέα, που είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα του Δήμου. Πιστεύω ότι η επιτυχία έρχεται μετά από σκληρή και ομαδική δουλειά που τόσο πολύ έχει ανάγκη αυτός ο τόπος. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.