Εκλογες 2019

Νέοι υποψήφιοι για τον Τσιαμούλο

Νέους υποψηφίους με τον συνδυασμό "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα' ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος. 

Τσαρουχάς Κωνσταντίνος 

Ονομάζομαι Τσαρουχάς Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, είμαι 39 ετών και κατάγομαι από το Ζευγολατιό του τέως Δήμου Κορυθίου. Είμαι παντρεμένος με την Θεοδώρα Τσιόγκα και μένουμε στην Τρίπολη. Είμαι αυτοκινητιστής και ελεύθερος επαγγελματίας.

 Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Νίκο Τσιαμούλο ηγέτη του ανεξάρτητου συνδυασμού «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα». Με την συμμετοχή μου στα κοινά θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ να καλυτερεύσει η πόλη μας και τα χωριά μας. Ο Νίκος Τσιαμούλος είναι δραστήριος και ικανός να πάει τον Δήμο μας βήματα μπροστά. Πρέπει να ξαναφέρουμε στο προσκήνιο τα χωριά μας και την πόλη μας.

 

Μαλεβή Παγκράτη - Τραχανά

Ονομάζομαι Μαλεβή Παγκράτη - Τραχανά, έχω γεννηθεί στην Αμερική και μένω στην Τρίπολη. Έχω σπουδάσει Δημοσιογραφία, είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Τραχανά και έχουμε δύο παιδιά. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των ασφαλειών και της οδικής βοήθειας.

Στέκομαι για δεύτερη φορά στο πλευρό του Νίκου Τσιαμούλου γιατί θέλω να συμβάλω και εγώ στην αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλει για να αναδείξει το Δήμο μας.

 

Μακρή Ελένη 

Ονομάζομαι Μακρή Ελένη του Μαρίνου και είμαι 37 ετών. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Καμπούρο,  Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων και έχουμε τρία παιδιά. Έχω διατελέσει μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου.

Στέκομαι στο πλευρό του Νίκου Τσιαμούλου και συμβάλλω στην μεγάλη του προσπάθεια για την αναδιοργάνωση, την ανάδειξη και ανάταση του Δήμου. Ο τόπος μας αξίζει το καλύτερο και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από νέους και καθαρούς ανθρώπους. Οφείλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.