Εκλογες 2019

Παρουσίαση υποψηφίων με Σμυρνιώτη

H παράταξη "Νέα Τρίπολη" με επικεφαλής τον Γιάννη Σμυρνιώτη παρουσιάζει τρεις υποψήφιους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

 

Πολυτίμη Ι. Αναστασάκη – Γιαννακάκου

"Ονομάζομαι Πολυτίμη Ι. Αναστασάκη – Γιαννακάκου και γεννήθηκα το 1998. Τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα στο Καστρί Βόρειας Κυνουρίας και το 2004 μετακόμισα με τους γονείς μου, Γιάννη Αναστασάκη και Ευσταθία Γιαννακάκου στην Τρίπολη. 

Αποφοίτησα από το 3ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης το 2016 και την ίδια χρονιά εισήχθηκα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών και διανύω 3ο έτος των σπουδών μου, με ειδίκευση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γνωρίζω σε υψηλό επίπεδο την Αγγλική και την Ισπανική γλώσσα καθώς και τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι στον τομέα προώθησης-πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας το εισόδημα μου. Μέσα από την εργασία μου αποκτώ επιπλέον γνώσεις για το αντικείμενο που σπουδάζω και παράλληλα δημιουργώ εμπειρίες – εφόδια για το μέλλον μου.

Ζώντας στην πόλη μας από αρκετά μικρή ηλικία, γνωρίζω σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτή και τις γύρω περιοχές και έχω την ικανότητα να αντιλαμβάνομαι τα στοιχεία, τα οποία, με σωστή διαχείριση μπορούν να αναπτυχθούν, αναδεικνύοντας την ομορφιά και τη μοναδικότητα του Δήμου μας. Έχοντας ως κίνητρο τη δυναμικότητα και το νεαρό της ηλικίας μου, αποφάσισα να είμαι στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Λεβιδίου, στο πλάι του κ. Γιάννη Σμυρνιώτη με το συνδυασμό «Νέα Τρίπολη».

 

Πολυτίμη , σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο ψηφοδέλτιο της «ΝΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ». Η παράταξή μας καλωσορίζει άλλο ένα νέο άτομο με όραμα , σπουδές και αγάπη για τον τόπο μας.

«ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ» Γιάννης Σμυρνιώτης  "

 

Σιάμπος Αναστάσιος

"Ο Σιάμπος Αναστάσιος του Ιωάννη και της Κωνσταντίνας είναι μαζί μας υποψήφιος Δημοτικός  Σύμβουλος Τρίπολης , στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου . 

Γεννήθηκε στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας το 1976 και αποφοίτησε από το ΤΕΛ Τρίπολης με ειδικότητα «Φυτικής Παραγωγής». Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα και ειδικότερα με την καλλιέργεια της ελιάς.

Διατέλεσε Πρόεδρος στην Κοινότητα Ελαιοχωρίου από το 2011 έως το 2014. Τώρα είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαιοχωρίου με έντονη κοινωνική και πολιτιστική δράση.

Τάσο  σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου να συμπαραταχθείς μαζί μας στην προσπάθεια μας για την  επανεκκίνηση του δήμου μας. Οι γνώσεις σου στον πρωτογενή τομέα και η εμπειρία σου , είναι πολύτιμες για την τοπική αυτοδιοίκηση."

 

Ευαγγελία Μπάλα Πανταζοπούλου

"Η  Ευαγγελία Μπάλα Πανταζοπούλου είναι μαζί μας υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης , στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου . 

Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ)  ΜΠΑΛΑ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στην Πύλη Τρικάλων. Από πολύ νωρίς αντιλήφθηκε τη σημασία της καλλιέργειας της ανθρώπινης προσωπικότητας και την σπουδαιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Σπούδασε στην Αθήνα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο  στο Τμήμα Κλασικής φιλολογίας . Κατά την διάρκεια των σπουδών της παρακολούθησε πληθώρα επιστημονικών σεμιναρίων, συνεδρίων και συμμετείχε στα φοιτητικά συμβούλια της σχολής της.  Αμέσως μετά από την αποφοίτησή της δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της εκπαίδευσης διδάσκοντας φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου και λυκείου. Πολύ νωρίς αναγνωρίστηκαν οι δυνατότητές της και ανέλαβε την διοίκηση του φροντιστηρίου <<Στρατιωτικό Φροντιστήριο>> στην Αθήνα με ιστορία 40 χρόνων.  Έπειτα από δύο χρόνια έγινε ιδιοκτήτρια του. Το 2011 Παντρεύτηκε τον Διπλωματούχο Μηχανικό Πανταζόπουλο Δημήτρη με τον οποίο έχουν δυο γιούς. Την τελευταία δεκαετία  ζει στην Τρίπολη όπου και ίδρυσε το Φροντιστήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  <<ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ>>  το οποίο διευθύνει μέχρι και σήμερα και στο οποίο διδάσκει. Είναι μέλος του συλλόγου φροντιστών Τρίπολης – Σπάρτης. Μέχρι σήμερα παρακολουθεί τις εκπαιδευτικές εξελίξεις συμμετέχοντας σε όλα τα επιστημονικά δρώμενα. Ζώντας και δημιουργώντας 10 χρόνια στην Τρίπολη έχει αντιληφθεί τις αδυναμίες , τις ανάγκες αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες και τη δυναμική του τόπου μας.

Ευαγγελία σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου να συμπαραταχθείς μαζί μας στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, συμβάλλοντας  αποφασιστικά με τις γνώσεις σου στον χώρο της εκπαίδευσης, στην αναβάθμιση των εκπαιδευτικών δομών  και δράσεων του  Δήμου μας."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.