Εκλογες 2019

Σμυρνιώτης: Η Τρίπολη αλλάζει σελίδα!

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του κ. Σμυρνιώτη, υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης.

Την Παρασκευή, 24 Μάιου, λίγο πριν τη λήξη της προεκλογικής περιόδου, ο επικεφαλής της παράταξης " Νέα Τρίπολη" και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σμυρνιώτης, πραγματοποίησε την τελική του ομιλία.

"Φθάνει πια" ανέφερε ο κ. Σμυρνιώτης, εξηγώντας πως η Τρίπολη χρειάζεται ανθρώπους δοκιμασμένους και όχι κάποιους που σαν "μικρά παιδιά" δεν εννοούν να παραδεχθούν λάθη και παραλείψεις.

Επιπρόσθετα, στάθηκε ιδιαίτερα στο "απόλυτα ρεαλιστικό πρόγραμμα" της παράταξής του και τις δεσμεύσεις του, τόσο για την άμεση βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και για έναν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της πόλης.

Μεταξύ άλλων, επανέλαβε πως αυτές οι εκλογές θα είναι καθοριστικές για τις επόμενες δεκαετίες και όχι μόνο για μια 4ετία.

Παρευρέθηκαν επιφανείς εκπρόσωποι του κόμματος της ΝΔ στην ομιλία του κ. Σμυρνιώτη- όπως ο κ. Βλάσης, Βουλευτής Αρκαδίας και ο κ. Λυκουρέντζος, πρώην Υπουργός και Βουλευτής- δείχνοντας τη στήριξη του κόμματος στο πρόσωπο του κ. Σμυρνιώτη.

Μετά το πέρας της ομιλίας, πραγματοποιήθηκε "πάρτι νεολαίας", το οποίο είχε και έντονο "συμβολισμό", καθώς ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο των νέων στην πολιτική διαδικασία.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.