Εκλογες 2019

"Μπορούμε μαζί με τον Ιωάννη Σμυρνιώτη να ενώσουμε δυνάμεις"

Δήλωση στήριξης του Νίκου Τσιαμούλου στον Ιωάννη Σμυρνιώτη για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Τρίπολη.

Πριν πέντε χρόνια, με τη δημιουργία του ανεξάρτητου συνδυασμού «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα», ξεκινήσαμε τη δύσκολη και απαιτητική προσπάθεια να αλλάξουμε τα δεδομένα στο Δήμο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πολίτες που στάθηκαν στο πλευρό μας, μας στήριξαν και μας τίμησαν με την επιλογή και την εμπιστοσύνη τους. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και εκείνους που μας άκουσαν αλλά έκαναν άλλες επιλογές. Η ουσία είναι να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά για να αποδείξουμε τί μπορούμε να πετύχουμε για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Από τις προηγούμενες εκλογές αυξήσαμε σημαντικά την εκλογική μας δύναμη. Τριπλασιάσαμε τις έδρες μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Λάβαμε μια καθαρή εντολή. Εντολή συνεργασίας όπως άλλωστε προβλέπει ο Κλεισθένης. Για να συνδιαμορφώσουμε τις εξελίξεις στο Δήμο. Και αυτό θα πράξουμε. Με σύνεση και ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας και στον τόπο μας.

Αυτήν την καθαρή εντολή συνεργασίας έφερα, ως όφειλα, ενώπιον όλων των υποψήφιων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του ανεξάρτητου συνδυασμού μας «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα».

Η απόφαση που λάβαμε στο πλαίσιο μίας ανοιχτής, ελεύθερης, δημοκρατικής συζήτησης είναι να στηρίξουμε τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου τον Ιωάννη Σμυρνιώτη. Αξιολογήσαμε τη δυνατότητα προγραμματικής σύγκλισης που μας παρέχει και την ευκαιρία να εμβολιάσουμε την Διοίκηση του Δήμου με θετική ενέργεια, φρέσκιες ιδέες και πάθος για δημιουργική αναγέννηση του τόπου μας.

Πάντα με προτεραιότητα το νοικοκύρεμα και το χειροπιαστό αποτέλεσμα ώστε να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα, να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής όλων μας και να δοθεί μια καλύτερη προοπτική στον τόπο. Επιδίωξη μας είναι ο συγκερασμός της εμπειρίας με την δύναμη του αληθινά καινούριου και του διαφορετικού, που περιμένει την ευκαιρία έκφρασης και σκληρής δουλείας.

Στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα», δε θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε ώστε να γίνει ο Δήμος μας πρότυπο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω πως αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Και είμαι βέβαιος πως μπορούμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση αυτή.

Γιατί, όλοι μαζί, μπορούμε καλύτερα!

Μπορούμε μαζί με τον Ιωάννη Σμυρνιώτη να ενώσουμε δυνάμεις, για το μέλλον του τόπου μας.

 

Νίκος Τσιαμούλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.