Εκλογες 2019

Live εκλογών: Δεύτερος γύρος στην Τρίπολη (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)

Ο δεύτερος γύρος τον εκλογών "έφτασε" και όλοι έσπευσαν να ψηφίσουν για την ανάδειξη των περιφερειακών και δημοτικών αρχών.

Αυτό το θέμα περιλαμβάνει τους υποψήφιους αλλά και πρόσωπα της πολιτικής σκηνής που πήγαν να ψηφίσουν, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στα εκλογικά τμήματα της Τρίπολης. 


Ενημέρωση 17:22: To εκλογικό του δικαίωμα άσκησε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. 

Ενημέρωση 16:30: Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

 

Το μήνυμα του έστειλε κι ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης:

"Σήμερα ψηφίζουμε για μία νέα αρχή στο Δήμο μας. Η εποχή και τα προβλήματα θέλουν συναινέσεις, συνεργασίες, συνένωση δυνάμεων, πολιτισμό. Δεν κοιτάζουμε πίσω, κοιτάζουμε μπροστά, εκπροσωπούμε το νέο, αφήνουμε πίσω μας ξεπερασμένες αντιλήψεις και μεθόδους και φιλοδοξούμε να φέρουμε το καινούριο στον τόπο μας, μια νέα δροσερή και δημιουργική πνοή".

 

1ο Γενικό Λύκειο Ενημέρωση 16:18

 

Ενημέρωση 15:15

Το μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου Τρίπολης και επικεφαλή της παράταξης "Νέα Τρίπολη":

"Με το χέρι στην καρδιά και με αίσθημα ευθύνης, σήμερα, ΟΛΟΙ μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία και επιλέγουμε τον Δήμαρχο που θα οδηγήσει τον Δήμο μας Ξανά Μπροστά!

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους συμπολίτες μας και προχωράμε!

Έχουμε τη θέληση, έχουμε την εμπειρία, έχουμε και τις αποδείξεις για αυτά που μπορούμε να καταφέρουμε!"

Ενημέρωση 14:30

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αρκαδία 938, στα εκλογικά τμήματα της Τρίπολης μέχρι αυτή την ώρα το ποσοστό της αποχής είναι αυξημένο.

 

Επίσκεψη Σμυρνιώτη στο 9ο Δημοτικό 13:50

 

4ο Γενικό Λύκειο 13:40

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.