Εκλογες 2019

"Ανατροπή": Ο Κώστας Τζιούμης Δήμαρχος Τρίπολης

Εξελέγη δήμαρχος Τρίπολης ο Κώστας Τζιούμης, επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο".

Η αναμέτρηση με τον υποψήφιο και επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη" Γιάννη Σμυρνιώτη, ήταν "αμφίρροπη" στον πρώτο γύρο των εκλογών και έτσι συνέβη και στον δεύτερο γύρο. "Κονταροχτυπήθηκαν" και έδωσαν μάχη σώμα με σώμα για τη διοίκηση του δήμου Τρίπολης.

Να επισημάνουμε πως την Κυριακή (26/5) το τελικό αποτέλεσμα στην κατανομή των "εδρών" ήταν:  Γιάννης Σμυρνιώτης πρώτος με 13 "έδρες" ενώ ο Κώστας Τζιούμης δεύτερος με 12 "έδρες". 

Ο κ. Τζιούμης κατόρθωσε ν' ανατρέψει το προβάδισμα που είχε ο κ. Σμυρνιώτης και παρότι δεν στηρίχτηκε "επίσημα" από καμία άλλη δημοτική παράταξη, "εκμεταλλεύτηκε" την προφανή επιθυμία των δημοτών της αρκαδικής πρωτεύουσας για κάτι καινούργιο, πείθοντάς τους πως μπορεί ο ίδιος να το εκφράσει.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Δήμαρχο έσπευσε να συγχαρεί ο κ. Δημήτρης Βόσνος, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Για την Τρίπολη"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.