Εκλογες 2019

Σμυρνιώτης: "Kάποιοι λειτούργησαν κάτω από το τραπέζι" (video)

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά τα αποτελέσματα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη που του έδειξε. 

Ακολουθούν οι δηλώσεις του κ. Σμυρνιώτη:

"Ευχαριστώ για την παρουσία σας. Η εκλογική διαδικασία του δεύτερου γύρου, ολοκληρώθηκε. Οι δημότες της Τρίπολης επέλεξαν ως δήμαρχο της Τρίπολης, τον Κώτσα Τζιούμη, τον οποίο και συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και τους υποψηφίους του Συνδυασμού μας γι’ όλη την προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους περίπου 11.000 συνδημότες μας που δεν υπέκυψαν στις σειρήνες και έδωσαν αυτό το αποτέλεσμα την δεύτερη Κυριακή. Η πρόταση που καταθέσαμε υπερψηφίστηκε με σημαντική διαφορά, την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι πολίτες δεν επέλεξαν εμένα να υλοποιήσει αυτή την πρόταση. Είμαστε εδώ και θα είμαστε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για να επιβάλλουμε την υλοποίηση των προτάσεων και των σχεδίων μας. Τα οποία είναι η βούληση του λαού της Τρίπολης.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τον Νίκο Τσιαμούλο καθώς και όλους τους υποψήφιους άλλων Συνδυασμών που είχαν το θάρρος να προχωρήσουν μαζί μας σε αυτή τη προγραμματική σύγκλυση, την οποία υποβάλαμε για ψήφιση την δεύτερη Κυριακή των εκλογών ενώπιον τον πολιτών του Δήμου Τρίπολης. Μια πρόταση η οποία συγκροτήθηκε πάνω στο τραπέζι. Δυστυχώς κάποιοι άλλοι επέλεξαν να λειτουργήσουν κάτω από το τραπέζι. Με συμφωνίες που δεν ξέρω από που και πως έρχονται. Για να κλείσω, θέλω να πω απλά "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.