Εκλογες 2019

Στάικος: Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία ξεκίνησε μέσω διαδικτύου τον προεκλογικό του αγώνα.

Η ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει ως εξής:

"Εθνικές Εκλογές - 7 Ιουλίου

Σε αυτή την εκλογική μάχη έχω την χαρά και την ευθύνη να είμαι υποψήφιος στην Αρκαδία. Τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Και που δέκα χρόνια πριν, το 2009, ήμουν για πρώτη φορά υποψήφιος.

Όπως και τότε έτσι και τώρα, δίνουμε τον αγώνα με αξιοπρέπεια και πείσμα. Όπως όλα αυτά τα χρόνια κάνουμε. Για τα μεγάλα και τα μικρά. 

Μια έντιμη και ειλικρινή προσπάθεια σε όφελος της κοινωνίας και της χώρας.

Ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καταφέραμε να βγάλουμε την χώρα από τα μνημόνια και να αποκαταστήσουμε αδικίες. 

Προχωρήσαμε σε ένα προοδευτικό θεσμικό εκσυγχρονισμό και αναβαθμίσαμε τον ρόλο της χώρας. Βάλαμε νέες βάσεις για μια στέρεη, δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Σε αυτή την προσπάθεια, είχα την τιμή να συμμετέχω ως επικεφαλής του Εθνικού Φορέα Εξωστρέφειας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για την προώθηση των εξαγωγών και την προσέλκυση επενδύσεων.

Για να συνεχιστεί αυτή η πορεία πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας.

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. 

Με τη νίκη!"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.