Εκλογες 2019

O Σμυρνιώτης υποψήφιος Βουλευτής στην Αρκαδία;

Σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρου ιστότοπου που ασχολείται με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, ο κ. Σμυρνιώτης είναι ανάμεσα στους υπό έγκριση υποψηφίους Βουλευτές της ΝΔ.

Αναφερόμαστε πάντα στο αρκαδικό ψηφοδέλτιο της συντηρητικής παράταξης, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα-σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αυτό θα συμβεί αργότερα σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

Ωστόσο, τ' όνομα του Γιάννη Σμυρνιώτη φαίνεται πως ακούγεται έντονα για μια από τις πέντε θέσεις του ψηφοδελτίου και, ειδικότερα, για την τρίτη θέση μεταξύ των ανδρών. Οι άλλοι δυο είναι οι κ. Κώστας Βλάσης και Σωκράτης Κοσμίδης.

Να υπενθυμίσουμε πως είναι υποχρεωτική η ποσόστωση 60%-40% στη συμμετοχή μελών των δύο φύλων σε κάθε Εκλογική Περιφέρεια.

Σε κάθε περίπτωση, μια πιθανή υποψηφιότητα του κ. Σμυρνιώτη θ' αλλάξει σημαντικά τον εκλογικό "χάρτη", καθώς είναι πρόσφατη η επίδοση του επικεφαλής της "Νέας Τρίπολης" στις Δημοτικές Εκλογές, όπου η παράταξή του έλαβε διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό ψήφων στο Δήμο Τρίπολης και ο ίδιος διεκδίκησε τη θέση του Δημάρχου σε δεύτερο γύρο απέναντι στον κ. Κώστα Τζιούμη.

Μπορεί να ηττήθηκε σ' αυτή την αναμέτρηση ο κ. Σμυρνιώτης, αλλά είναι δεδομένο πως πρόκειται για ένα πρόσωπο που λειτουργεί "ενωτικά" και "συνθετικά" μέσα στους "κόλπους" της Ν.Δ. στην Αρκαδία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.