Εκλογες 2019

Στάικος: "Θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία ημέρα!"

Συνέντευξη του υποψηφίου Βουλευτή Αρκαδίας για τον ΣΥΡΙΖΑ στον arcadia 93.8 και το Γιώργο Ηλιόπουλο.

 

Την Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2019, ο κ. Χρήστος Στάικος, ο οποίος θα είναι ένας εκ των πέντε υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Εκλογική Περιφέρεια Αρκαδίας, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του arcadia 93.8

Ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, ο κ. Στάικος σχολίασε την επικαιρότητα, την κριτική που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και περιέγραψε τις βασικές αρχές των προγραμματικών θέσεων του κόμματος για την "επόμενη ημέρα".

 

Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Βουλευτής χαρακτήρισε "μύθο" την άποψη πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των επενδύσεων, επισημαίνοντας πως τα τελευταία χρόνια οι τελευταίες έχουν παρουσιάσει αυξητική τάση. Παράλληλα, δήλωσε πως αυτό δεν σημαίνει πως η απερχόμενη Κυβέρνηση είναι ευχαριστημένη, καθώς μελλοντικός στόχος είναι όχι μόνο η "εξωστρέφεια" και η "προσέλκυση επενδυτών" αλλά και η δικαιότερη αναδιανομή του "πλούτου". 

 

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Στάικο, η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αναβάθμισε και τον γεωπολιτικό ρόλο της χώρας, πέρα από τα οικονομικά δεδομένα, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας με καλύτερους όρους για τους μισθωτούς.

 

Χαρακτήρισε δε αποδεδειγμένα ως  "λανθασμένο" το μοντέλο που θέλει να εφαρμόσει στην οικονομία η Ν.Δ.- τουλάχιστον, σε όσες πλευρές του είναι αυτό "σαφές", όπως είπε- και "καταστροφολογία" την ρητορική των στελεχών της, αναφέροντας ονομαστικά τον Βουλευτή Αρκαδίας, κ. Βλάση.

 

Τέλος, όσον αφορά ειδικά την Αρκαδία, ο κ. Στάικος τόνισε πως είναι μεγάλο "στοίχημα" για την επόμενη Κυβέρνηση η εφαρμογή προγράμματος ενίσχυσης των εργαζομένων που "πλήττονται" από τη μετάβαση στη "μεταλιγνιτική" εποχή αλλά και η "επαναδραστηριοποίηση" του σιδηροδρομικού δικτύου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.