Εκλογες 2019

Aυτό είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Αρκαδία

Με πέντε ονόματα, τριών ανδρών και δυο γυναικών, ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Αρκαδία.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές θα είναι οι εξής:

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ - Μέλος της ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ, φωτογράφος

ΜΠΟΥΡΣΙΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - Συμβασιούχος στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στην Ενέργεια νομών Πελοποννήσου

ΠΑΝΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - Μέλος ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, μηχανολόγος - μηχανικός, πρόεδρος συνδικάτου εργαζομένων Ν. Αρκαδίας, μέλος διοίκησης του ΕΚ Αρκαδίας

ΡΟΥΣΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - Υδραυλικός - ηλεκτρολόγος (Λεωνίδιο)

ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ - Μέλος της ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ, αυτοαπασχολούμενη, ιδιοκτήτρια αναψυκτηρίου

 

 

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη αντισυστημική ψήφος!

Τα πέντε πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στην Αρκαδία, παρουσιάστηκαν την Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019, σ' εξωτερικό χώρο κέντρου εστίασης στην Τρίπολη.

Σε σύντομες τοποθετήσεις τους, στελέχη του ΚΚΕ επεσήμαναν πως "αυτό που κρίνεται στην πραγματικότητα, δεν είναι το αν η ΝΔ και με πόση διαφορά, θα παραλάβει τη σκυτάλη από το ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει την υλοποίηση όλων των αντιλαϊκών δεσμεύσεων για λογαριασμό του κεφαλαίου αλλά το πως θα οργανωθεί η αντίσταση στο δεδομένο αντιλαϊκό έργο της επόμενης Κυβέρνησης."

Επιπρόσθετα, σύμφωνα πάντα με το ΚΚΕ, η ψήφος σ' αυτό είναι "η μόνη πραγματικά ριζοσπαστική και ανατρεπτική", καθώς άλλοι κομματικοί σχηματισμοί που εξέφρασαν τη λεγόμενη "αντισυστημική" ή "αντιμνημονιακή" ψήφο, είτε κατέρρευσαν και "αφομοιώθηκαν" από μεγαλύτερα κόμματα ( "Ποτάμι", "ΑΝΕΛ") είτε δημιουργήθηκαν ως "δεκανίκι" της αντικοινωνικής πολιτικής των συστημικών κομμάτων (" Μέρα 25").

Συνεπώς, το ΚΚΕ προτρέπει όλους όσους θέλουν να δηλώσουν την αντίθεσή τους στις περιοριστικές και αντιλαϊκές οικονομικές-και άλλες- πρακτικές της όποιας Κυβέρνησης, να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτιά του, με ακόμη μεγαλύτερη "θέρμη" απ' ότι στις πρόσφατες Ευρωεκλογές.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.