Εκλογες 2019

Ρουσιάς: "Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει τη χώρα στην κανονικότητα"

Τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και τις διευθύνσεις εκπαίδευσης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αρκαδίας, επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Μαρίνος Ρουσιάς.

Ο ίδιος συναντήθηκε με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών και εργαζόμενους.

Ο κ. Ρουσιάς με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών εκπαίδευσης συζήτησε εκτενώς τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχολικές μονάδες της Αρκαδίας, τα οποία αντιμετωπίστηκαν σε σημαντικό βαθμό, τόσο από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος, το οποίο καλύπτει πρόσβασιμότητα σε ΑμΕΑ, βελτίωση αύλειων χώρων, προμήθεια και τοποθέτηση συστημάτων πυρασφάλειας, όσο και από άλλες πηγές χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως η ανακαίνιση του αμφιθεάτρου στο Μουσικό σχολείο Τρίπολης και η ανέγερση σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Τέλος ο κ. Ρουσιάς  εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκαιρη προμήθεια των σχολικών βιβλίων για τη νέα σχολική χρονιά και τη διανομή τους σε όλες τις σχολικές μονάδες, που αν και μοιάζει αυτονόητο – όπως είπε – στο παρελθόν δε συνέβαινε. Προσθέτοντας  σε δήλωσή του, "όλοι θυμόμαστε τις φωτοτυπίες που έστελνε το υπουργείο Παιδείας με καθυστέρηση στις διευθύνσεις εκπαίδευσης  και τους εκπαιδευτικούς να τα μεταφέρουν με τα αυτοκίνητά τους. Αυτές οι εποχές αποτελούν παρελθόν και κάποιοι θέλουν να τις ξεχάσουμε, αλλά είμαστε εδώ για να του το θυμίζουμε όταν κομπάζουν και κουνούν το δάκτυλο στο ΣΥΡΙΖΑ, που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, που αυτοί μας οδήγησαν και με σταθερά βήματα επαναφέρει την κανονικότητα σε όλους τους τομείς".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.