Εκλογες 2019

Παπαηλιού: Ο λαός δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις! (video)

Συνέντευξη του υποψηφίου Βουλευτή Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κ. Γιώργου Παπαηλιού στον arcadia 93.8

 

O νυν και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής, κ. Παπαηλιού, ήταν προσκεκλημένος της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω" την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 και μίλησε στο Γιώργο Ηλιόπουλο για τις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου αλλά και για το έργο της σημερινής Κυβέρνησης.

 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαηλιού σχολίασε την προεκλογική τακτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με ζητήματα όπως η Ασφάλεια και η Κοινωνική Πολιτική, χαρακτηρίζοντάς την "προπαγανδιστική", αναφέρθηκε στο ρόλο των "συστημικών" ΜΜΕ ενώ σημείωσε, ουσιαστικά, πως η ψήφος στη Ν.Δ και η πιθανή αυτοδυναμία της τελευταίας θα είναι μια "αυτοκτονική" πράξη για το κοινωνικό σύνολο της χώρας.

 

Επιπρόσθετα, παρότρυνε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες , δηλώνοντας με νόημα πως "το πρωί της 7ης Ιουλίου η κάλπη θα είναι άδεια" και θέλοντας να υποστηρίξει μ' αυτό τον τρόπο πως το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών μόνο προδιαγεγραμμένο δεν είναι.

 

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του υποψηφίου Βουλευτή..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.