Εκλογες 2019

"Με την ευλογία του Μητροπολίτου μας συνεχίζω"

"Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας συνεχίζω τον προεκλογικό αγώνα", είπε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Γιάννης Κατσίρης.

"Με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. Αλεξάνδρου, συνεχίζω τον προεκλογικό αγώνα, πορευόμενος με πίστη και αισιοδοξία ότι την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε την μεγάλη αλλαγή. Θα γυρίσει σελίδα η Ελλάδα και σ’ αυτή την μεγάλη μάχη θα συμβάλει σημαντικά και η Αρκαδία, δείχνοντας εμπιστοσύνη με την ψήφο των αρκάδων στο πρόσωπό μου.

Στον σεβασμιώτατο έδωσα την διαβεβαίωση ότι θα βρίσκομαι πάντοτε στο πλευρό της τοπικής μας εκκλησίας και στο πρόσωπό μου, μπορεί να προσβλέπει σε έναν βοηθό και συμπαραστάτη στο πολυσχιδές έργο του, που όπως επεσήμανα, συμβάλει τα μέγιστα, όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης, στην κοινωνική συνοχή."

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.