Εκλογες 2019

Βλάσης: Τέλος στην "αδίστακτη παρέα" του ΣΥΡΙΖΑ! (photos)

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου Βουλευτή Αρκαδίας  με τη ΝΔ, κ. Κώστα Βλάση.

Ο κ. Βλάσης, η εκδήλωση και ομιλία του οποίου έγινε στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης το βράδυ της Τετάρτης, τρίτης ημέρας του μηνός Ιουλίου, ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου, "προσέλκυσε"  πολλά στελέχη της Ν.Δ. αλλά και απλούς πολίτες

Μεταξύ άλλων, στον χώρο βρέθηκαν ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Νίκας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Λαμπρόπουλος και Σκαντζός, ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, πρώην Δήμαρχος Τρίπολης και Δημοτικός Σύμβουλος καθώς, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, κ. Κατσίπος, ο ένας εκ των ιδιοκτητών του ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης Γιάννης Καϋμενάκης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος.

Ο κ. Βλάσης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, εστίασε στο "διακύβευμα" των επερχόμενων εκλογών αλλά και στις ηγετικές ικανότητες του κ. Κυριακου Μητσοτάκη. Επιπρόσθετα, έκανε σφοδρή " επίθεση" στην απερχόμενη Κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε για "  ανικανότητα" και αποδόμηση του κράτους αλλά και της ελληνικής κοινωνίας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βλάσης ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την παρουσία τους και τη στήριξή τους.

Να σημειώσουμε πως τονίστηκε από τον κ. Βλάση η "ανάγκη" αξιοποίησης του κ. Σμυρνιώτης από τη νέα Κυβέρνηση, αλλά και η σημασία όπως και δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι επενδυτές στον ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης.

Για μια ακόμα φορά, ο κ. Βλάσης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάγκη εθνικής ενότητας, στη συμπόρευση όλων για το καλό της πατρίδας, κριτικάροντας παράλληλα την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ σε Εθνικά Θέματα και Οικονομία.

Εκλεισε την πολιτική του ομιλία λέγοντας πως "Για την Ελλάδα του αύριο για την Αρκαδία που ονειρευόμαστε, πάμε για τη νίκη. 7 Ιουλίου ημέρα των γενεθλίων μου να με κάνετε χαρούμενο".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.