Εκλογες 2019

Οδυσσέας: Η τρίτη έδρα στην Αρκαδία και πάλι στο ΠΑΣΟΚ (photos)

Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή Αρκαδίας, κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Με ειδική αναφορά στον προσφάτως εκλιπόντα, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, αλλά και με τα μηνύματα συμπαράστασης από τους κ. Ρέππα και Δασκαλάκη, ξεκίνησε η πολιτική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ , την Πέμπτη , 4 Ιουλίου 2019.

Ο Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το Κίνημα, κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τόνισε, ενώπιον πολλών υποστηρικτών του, πως η αλλαγή κομμάτων σαν "πουκάμισα" για ιδιοτελείς σκοπούς είναι απαράδεκτη και απαξιώνει την πολιτική. Ο ίδιος, όπως είπε χαρακτηριστικά, τιμά την εντολή που του δόθηκε "στο 4  %, στο 14% και πάλι στο 44%"

Επιπρόσθετα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε στη "δήθεν αριστερά" που κυβέρνησε τη χώρα, αξιοποιώντας στελέχη της Ν.Δ και θέτοντας σε κίνδυνο τη θέση της χώρας στην Ε.Ε- άρα και τους πιο αδύναμα λαϊκά στρώματα.

Ακούστηκε δε ένα σύνθημα που είχε να ακουστεί καιρό από στέλεχος του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ : "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό!"

Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε πως η πιθανή νίκη της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές θα είναι " έργο" ΣΥΡΙΖΑ, στην ίδια λογική που επεκράτησε το 2015, ωστόσο σημείωσε πως δεν πάει μπροστά η χώρα με τέτοια νοοτροπία.

Τέλος, αφού έκανε μια αναφορά στις ριζικές τομές που έχει κάνει διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ αλλά και στα έργα των σοσιαλιστικών Κυβερνήσεων στην Αρκαδία, επεσήμανε πως το Κίνημα θα κρατήσει αταλάντευτη, ακηδεμόνευτη στάση στην επόμενη Βουλή, εμμένοντας σε βασικές του προγραμματικές θέσεις και συνακόλουθα θα πρέπει να είναι " ισχυρό" στις 8 Ιουλίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι κ. Τζιουμης, ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης, ο κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, ο κ. Παπαδημητρίου Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης, ο κ. Κακλαμάνος, Πρόεδρος του Δ.Σ. και ο κ. Βόσνος, Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης "Για την Τρίπολη".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.