Εκλογες 2019

Λαμπρόπουλος: "Εχουμε βαθύ έργο, έχουμε προοπτικές"

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Λαμπρόπουλος, μίλησε στον Arcadia93.8 για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Μία πάρα πολύ ευρεία και σημαντική για τη χώρα νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Τόσο από το ποσοστό όσο και η καθαρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, είναι πρώτον ένα αποτέλεσμα μιας συνεπούς πολιτικής από την ώρα που εξελέγη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και μίας ευρείας αποδοχής του προγράμματος του. Ταυτόχρονα αποτελεί μία εντολή για άμεση εφαρμογή του προγράμματος και πιστεύω πως από αύριο κιόλας με την ορκωμοσία, θα δούμε ότι μπαίνει σε ρυθμό υλοποίησης.

Είναι μία σημαντική νίκη για τη χώρα. Μία νίκη ανάταξης της χώρας και ένα μήνυμα επαναφοράς στην κανονικότητα και στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, απαλλαγμένη από λαϊκιστικά δείγματα των προηγούμενων ετών, από την οποία όλοι προσδοκούμε τη νέα πορεία για τη Νέα Δημοκρατία.

Εξίσου σημαντική η νίκη στην Αρκαδία, με ποσοστό που απ’ ότι φαίνεται θα είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό της χώρας κι ακόμα σημαντικότερη η επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όπως λέγαμε μαζί και προεκλογικά από τη διαφαινόμενη άριστη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Κεντρικής Κυβέρνησης, που μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Έχουμε βαθύ έργο, έχουμε όλες τις προοπτικές. Έχουμε έναν Πρωθυπουργό ο οποίος θα είναι στο πλάι μας και επομένως είμαστε δεσμευμένοι και από την εντολή του ελληνικού λαού και από τη σημερινή εντολή προς τη Νέα Δημοκρατία να κάνουμε το παν και να πετύχουμε τα περισσότερα".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.