Εκλογες 2019

Γ. Κατσίρης: Η ψήφος σας με γεμίζει ευθύνη

Λίγες μόνο ψήφοι μας στέρησαν τη δεύτερη έδρα.

Τον απολογισμό της προεκλογικής του δράσης κάνει με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Αρκαδία, Γιάννης Κατσίρης.

Αγαπητοί συμπατριώτες, 

Νιώθω ικανοποίηση γιατί και εδώ στην Αρκαδία εμπιστευθήκατε τη Νέα Δημοκρατία και σήμερα πλέον έχουμε μια νέα κυβέρνηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Στο μικρό διάστημα της προεκλογικής περιόδου μίλησα με ειλικρίνεια στη λογική και στην καρδιά σας. Σας ζήτησα να δυναμώσετε την φωνή της Αρκαδίας, εμπιστευόμενοι την ΝΔ. Αυτό και κάνατε, αφού η ΝΔ ανέβασε τα ποσοστά της στο Νομό και αυτό με γεμίζει με ικανοποίηση, αν και λίγες μόνο ψήφοι μας στέρησαν την δεύτερη έδρα. 

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με τιμήσατε με την ψήφο σας, αλλά και όλους εσάς, που δώσατε την θετική σας ψήφο στη ΝΔ με αποτέλεσμα να κάνουμε την ελπίδα πράξη! 

Ο δικός μου ρόλος δεν σταματά εδώ. Η ψήφος σας αποτελεί ευθύνη για εμένα. Θα υποστηρίξω το κυβερνητικό έργο της μεγάλης μας παράταξης και θα αγωνιστώ με την ίδια θέρμη – όπως έκανα ως σήμερα από τις αυτοδιοικητικές θέσεις όπου και υπηρέτησα – με κύριο μέλημα μου την επίλυση των προβλημάτων της αγαπημένης μας Αρκαδίας.  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.