Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Διανομή τροφίμων για το ΤΕΒΑ Τρίπολης

Πρόγραμμα διανομής τροφίμων και βασικής υλικής βοήθειας για το ΤΕΒΑ Δήμου Τρίπολης.

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί τους ωφελούμενους του Δήμου Τρίπολης, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο ΚΕΑ, από 1η Φεβρουαρίου 2017 και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, σε παραλαβή τροφίμων.

Τα τρόφιμα και τα λοιπά είδη, θα δοθούν στην αποθήκη του ΤΕΒΑ Δήμου Τρίπολης, οδός Επαμεινώνδα Βοσυνιώτη (Απέναντι από το Τεχνικό Λύκειο), από 28 έως 30 Μαρτίου 2018.

Το αναλυτικό πρόγραμμα διανομής έχει ως εξής:

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, από ώρα 9:00 π.μ. έως 14:00

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, από ώρα 9:00 π.μ. έως 14:00

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, από ώρα 9:00 π.μ. έως 14:00

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και της αίτησή τους.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.