Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Όχι στη σφαγή των συντάξεων"

Την Τετάρτη 16 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και ο σύλλογος ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ, καλεί τα μέλη του και όλους τους συνταξιούχους της ΔΕΗ.

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ και ΠΣ Δικηγόρων που εκπροσωπούν την συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων, συνεχίζουν τον αγώνα με κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ενάντια στις αντισυνταξιουχικές - αντιασφαλιστικές πολιτικές της κυβέρνησης και των προκατόχων της.

Απαιτούν: Να μη γίνει κανένας επανυπολογισμός και καμία μείωση με την "προσωπική διαφορά" στις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις. Κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου). Όχι στη μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων και του ΕΚΑΣ. Διεκδικούν ό,τι τους έχει αφαιρεθεί από όλο το αντισυνταξιουχικό - αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις. Να αποδοθούν άμεσα, χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα, όσα η κυβέρνηση αυθαίρετα παρακρατεί σε κύριες - επικουρικές συντάξεις και στην εισφορά αλληλεγγύης. Να μην περάσουν τα καταστροφικά νέα μέτρα της 4ης "αξιολόγησης". Να καταργηθεί ο νόμος για τους πλειστηριασμούς.

Ο σύλλογός μας ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ (που συμμετέχει στις συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις) καλεί τα μέλη του και όλους τους συνταξιούχους της ΔΕΗ στην Αρκαδία σε ενημερωτική συγκέντρωση.

Την Τετάρτη 16 Μάη στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας.

Θα παραβρεθεί το Προεδρείο του Συλλόγου.

Τη συζήτηση μπορούν να παρακολουθήσουν και συνταξιούχοι από όλους τους κλάδους. 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.