Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Ένα οδοιπορικό στη μουσική παράδοση της Αρκαδίας"

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:00 στο Πάρκο Γουδή.

Ο Σύνδεσμος Αρκάδων Ζωγράφου «Θ.Κολοκοτρώνης» στα πλαίσια του 3ου "Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής, Χορών και Γεύσεων", που διοργανώνει ο Δήμος Ζωγράφου 27-30 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάσει μια μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα: "Ένα οδοιπορικό στη μουσική παράδοση της Αρκαδίας & του Μοριά".

Στην αρχή θα προβληθεί ένα σύντομο ντοκιμαντέρ με τα 25 Μοναστήρια της Αρκαδίας. Την Καλλιτεχνική Επιμέλεια και παρουσίαση της βραδiάς θα έχει ο Ζωγραφιώτης και Αρκάς Χρήστος Μυλωνάς (Μουσικολόγος – Λαογράφος). Η εκδήλωση διοργανώνεται με την στήριξη του Δήμου Ζωγράφου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια του 4ήμερου Φεστιβάλ (27-30 Σεπτεμβρίου) θα υπάρχει περίπτερο του Συνδέσμου Αρκάδων Ζωγράφου, από το οποίο θα μοιράζονται αρκαδικά κεράσματα καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια. Ακόμα θα υπάρχουν περίπτερα, όπου θα διατίθενται παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, ενώ κάθε ημέρα θα γίνεται πάτημα σταφυλιών και επί τόπου παρασκευή μουσταλευριάς (18:30 – 20:00).

Πρόγραμμα εκδήλωσης

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.