Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Η Τέλεια Εξαφάνιση" στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 21:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η μουσικοθεατρική παράσταση "Η Τέλεια Εξαφάνιση" στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Οι Dilemma το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στις 21:00μμ, εμφανίζονται στο εμβληματικό Μαλλιαροπούλειο θέατρο Τρίπολης, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους με θέμα τη μελοποιημένη ποίηση και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους που βασίζεται στη σύγχρονη μελοποίηση επιλεγμένων ποιημάτων της Κατερίνας Αγγελάκη – Ρουκ με τον τίτλο «Η Τέλεια Εξαφάνιση». Ο λόγος της πολυβραβευμένης ποιήτριας συνδυασμένος με την ιδιαίτερη μουσική άποψη των Dilemma, συνεπαίρνει σε ένα μοναδικό ταξίδι ήχων και λέξεων δημιουργώντας μαγικές θεατρικές ατμόσφαιρες και επικοινωνία με το κοινό.

Οι Dilemma, δυο δεξιοτέχνες μουσικοί δημιουργοί, εμφανίστηκαν στη δισκογραφία το 2009 και ήδη από το πρώτο τους άλμπουμ έκαναν αίσθηση και χαρακτηρίστηκαν ως ένα από τα πιο πρωτότυπα και επιτυχημένα ανατρεπτικά σχήματα στο μουσικό χώρο με αυτή τη σύνθεση οργάνων και ερμηνείας. Σαξόφωνα, κιθάρες και 2 φωνές εμπλέκονται σ’ ένα παιχνίδι  με αναπάντεχους μουσικούς διαλόγους και ρυθμικές εναλλαγές  και μας καλούν σε ένα καταιγισμό ήχων και λόγου, σε μία εναλλαγή λυρισμού και αυτοσχεδιασμού, σε ένα μουσικό σύμπαν από τo goth και τη rock στην παράδοση, τη  jazz και τον πειραματισμό.

 

Dilemma: μουσική επιμέλεια

Πόπη Νταλαχάνη: φωνή, κιθάρες, loops

Σωτήρης Τράγκας: φωνή, σαξόφωνα, φυσαρμόνικες

Ευδοκία Θωμοπούλου : εικαστική επιμέλεια

Γιάννης Πατρίκιος: ηχοληψία

 

www.thedilemmaband.gr

Παραγωγή Art Tc

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.